Loading color scheme

Ekstern Partner er et ungt og fremadstormende salgsbyrå. Vi har i dag kontorer i seks fylker, for seks ulike partnere, og vi er alltid på utkikk etter nye byer og muligheter. I ledelsen er det mer enn 20 års erfaring i bransjen, og en unik forståelse i møte med våre kunder og ansatte. Vi er den komplette eksterne partner for alle aktører.

  • Salg
  • Rekruttering
  • Telemarkering
  • Dørsalg

 

 

Kompetanse

Ekstern Partner har bred kompetanse i både dørsalgs- og callsentervikrsomhet. Dette gir oss et fortrinn når vi starter opp nye prosjekter. Vi kjenner godt til hva som kreves i en oppstart, men i tillegg hva som kreves i å holde aktivitetsnivået på topp - hver dag!

Kvalitet

Vi representerer våre samarbeidspartnere som om vi skulle representere oss selv, med stolthet, ærlighet og ærbødighet. Kvalitet i enhver samtale er noe vi til en hver tid higer etter - og vi kan vise til svært gode kvalitative resultater. Vi er stolte av våre referanser. Sjekk dem ut.

Seriøsitet

Vi inngår kun samarbeid med selskap som har produkter vi selv går god for - og det forplikter! For å få de beste samarbeidspartnerne må man også være seriøs samt ha en plan om et langstrakt samarbeid. 

Unikhet

Ekstern Partner er uredde og har en offensiv tankegang. Vi foreslår gjerne nye salgsmetoder - og går helhjertet inn for å lykkes med disse. Dette fører til at vi sammen med våre oppdragsgiverer finner nye salgskanaler, noe som igjen gjør at vi sammen kan øke våre salgsmål.

Hos Ekstern Partner har vi målsetning om å etablere oss som et ledende byrå innen salg og kundeservice. Vårt mål er å gi våre ansatte en plattform til å gjøre karriere, og tjene gode penger på veien.  For alle våre kunder setter vi kvalitet i fremste rekke, og har alltid mål om å vokse sammen med våre kunder.

 

Contact our Customer Service representative to make an appointment and to answer all your questions!

I Ekstern Partner er det et ungt og konkurranse preget miljø. Vi ønsker at alle våre ansatte skal glede seg til en givende og utfordrende hverdag hvor man kan vokse, både personlig og faglig. Vi driver konstant videreopplæring og dette fører til at alle har mulighet til å nå sine mål i Ekstern Partner. Hos oss henter vi alltid ledere internt først, så alle våre motiverte og ambisiøse ansatte har en unik mulighet til stige i gradene.
Usman Saeed
Regnskapsansvarlig
Administrasjon
Mob: 988 67 635
Epost : us@eksternpartner.no

 

Desirée M. Myrvold
Regional Salgssjef Elverum
NorgesEnergi
Mob: 907 05 237
Epost : dmm@eksternpartner.no
Joakim N. Pedersen
Regional Salgssjef Oslo
 Fortum
Mob: 934 01 091
Epost : jnp@eksternpartner.no

 

Carl A. Wiborg
Regional Salgssjef Agder
Fortum
Mob: 977 64 228
Epost : cw@eksternpartner.no