Loading color scheme

Oppstart av nye oppdrag

Prossessen fra enighet om samarbeid til oppstart 

Veikartet frem til oppstart legges sammen med oppdragsgiver. En vellykket oppstart bygges umiddelbart etter avtaleinngåelse, med en avklaring om når tenkt oppstart skal være og hva som er planlagt av tilgjengelig personell og utstyr. Med en oppstartsdato og de ulike målene, begynner vårt arbeid. Skillet mellom om drøm og mål er planen, konkrete delmål og statusmøter sørger for at alle ser fremgangen og hva alle jobber mot. I en oppstartsprossess er det viktig med ulik spisskompetanse. Mest fremtredene er det å sikre riktig personell som passer vår oppdragsgiver profil og deler våre verdier. Parallelt med rekrutteringsprossessen er anskaffelse og opplæring av de ulike nettresurrssene som er tilgjengelig. Når teamet er ferdig opplært er det alltid en ære å få presentere dette for oppdragsgiver.

"Plan your work and work your plan"

Veien videre etter en vellykket oppstart er for EP den mest spennende. Her er samspillet mellom oppdragsgiver og salgsbyrå helt essensielt. Når tallgrunnlaget blir vesentlig kan vi i samspill begynne å vri på våre fremgangsmåter for å nå ønsket kvalitet og andre målbare verdier. Med en felles bra kvalitet vil utvidelse som følger samme prossess som oppstart være det naturlige neste steget, og herfra blir det bare mer og mer interessant.

Prossessen med NorgesEnergi tok vår egen daglige leder Simab Ghazanfar total kontroll over og sikret eventyrlige resultater fra start av. En stor avtale for ethvert byrå ble satt med oppstart 03. Januar 2020. Dette gjorde prossessen for Simab mer krevende en vanlig, men selv ikke ferie rett før oppstart la demper på en felles oppstart for hele 5 avdelinger, med selgere og ledere, i våre kontorer på Skullerud Park 03. Januar. Interne og eksterne systemer ble gjennomgått og selvfølgelig benytter vi muligheten når alle er samlet til å fokusere på våre ytterste ferdigheter, litt ekstra salgsutvikling. Med en slik gjeng blir det jo alltid lystbetont og sosialisering på slutten. Etter en slik oppstart var samtlige avdelinger i felt førstkommende mandag og med levereanse for NorgesEnergi fra første dør banket.

Har du lyst til å vite mer om vår prossess frem til oppstart? Ta kontakt med daglig leder, Simab Ghazanfar!

 

Forfatter Peder Hallin